As xincanas sempre compre facelas en épocas estivais, e o verán é a estación do ano máis idónea para levar a cabo tan sobroso prato. Fresco, divertido e sempre con contraste de sabores que fará as delicias de todas e todos.A continuación poderes ver como se prepara unha xincana. Desta volta será unha xincana moteira así que prestade atención antes de arrancar as vosas motos e poñede un coco a modo de casco. As nécoras poñemolas nos. O primeiro paso será trocear o unha moto, limpala ben, ata que só quede o manillar e parte dianteira do vehículo, a cúpula e o gardabarros. Acto seguido collemos a carretilla, enchémola de material o suficientemente duro para poder apoiar o traseiro  e cubrímola cun prástico, para non manchar as cachas. Agora so falta que unha moterira ou moteiro con casco se monte na recén feita “motocarrilana” e que un compañero ou compañera empurre con xeito e tino para non salir da ruta marcada polo conos estratégicamente colocados para chegar ao final do trayecto. No caso do baloncesto en “motocarrillana” prégase que os participantes teñan espacial cuidado xa que so podrán utilizar unha man para poder xogar.

Disfrutade dunha experiencia única, na que ademáis de infinita diversión, tamén servirá para coñecer o Betanzos menos coñecido e máis bonito.